ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (7)
Сагата на Велизар продължава
Автор: Екип на Sofia24.bg 08:46 / 07.03.2008Коментари (0)5140
© Sofiadnes.com
Сагата около преминаване на Велизар Димитров все още не е приключила. Вчера Александър Томов се върна в България и договори трансферната сума със Залаегерсег. Появи се обаче нова пречка - финансовите условия на играча. Мениджърът на футболиста Лъчезар Танев коментира трансфера.

- Това, което знам лично от Александър Томов и Емил Костадинов, е, че вече има договореност между двата клуба относно трансфера. Вчера в моя офис се е появил представителят на унгарците г-н Раде Гаврилович, за да се уточни договорът на играча. След отправената оферта, както във всеки бизнес, в това число и във футбола, има и контраоферта, с желанията на футболиста. Това, което ние поставихме, ако бъде прието, той ще пътува и ще играе за Залаегерсег. Не разбирам защо трябва да се вдига този шум. ЦСКА в случая се държи абсолютно коректно, не се опитва да окаже натиск нито върху играча, нито върху мене. Ние сме съгласни и играчът има желание за промяна. Ние нямаме нищо против, ние съдействаме, но всяко нещо има цена в този живот. Ако има положителен отговор, ще има трансфер, ако няма - животът продължава - обясни Танев.

Той допълни, че разликата в предложението на унгарците и желаното от Велизар не е драстична.

- Тя не може да бъде проблем, за да се подпише споразумение. Ако това нещо не се приеме, значи искането Велизар да отиде в унгарския клуб не е основано на неговите спортно-технически качества, а на движение на финанси, което на мен не ми харесва. Ако изпълнят нашите поставени условия, ще е потвърждение, че наистина го искат - допълни мениджърът.

Възможно е още днес унгарците да съобщят своя отговор. Ако това не стане, националът ще пътува с ЦСКА за Петрич и утре ще започне титуляр срещу Беласица.

Още по темата: общо новини по темата: 6
10.03.2008
08.03.2008
06.03.2008
05.03.2008
05.03.2008
04.03.2008







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията