ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Бизнес
Институции
Криминални
Общество
Митрофанова с грозна закана: Категорично туристи от Русия няма да дойдат в България!
Автор: Екип Sofia24.bg 14:49 / 27.03.2022Коментари (18)1121
© Plovdiv24.bg
Категорично туристи от Русия няма да дойдат в България, още повече, че сега край морето е пълно с украински бежанци. Руснаците ще почиват в Турция, в Египет, Арабските емирства. Това обявява нагло в интервю за изданието "Поглед инфо“ посланика на Русия у нас Елеонора Митрофанова. В типичния си манипулативен и подъл стил руската посланичка обяснява, че преди едногодишния си престой у нас се опитвала да убеди много хора в Русия, че България не е неприятелска страна.

По определение България  не може да бъде такава, но сега след всички изказвания и действия, след включването на България в групата на страните, които обвиняват за всичко Русия на мен ми е неприятно, аз мисля, че можем да водим друг тип разговори, казва Митрофанова. За пореден път тя заплашва, че пълно безумие ще бъде, ако в конфликта с Украйна се включат и страни от НАТО. 

Да се вкарат миротворчески сили в Украйна, както предлага Полша е невъзможно, това е работа само на ООН. Това е опасна инициатива на Полша, с такава те излезнаха и през 1939 година и получиха това, което получиха, твърди дипломатът, имайки в предвид окупацията на страната от Сталин и подялбата и с Хитлер.

В пропагандното интервю Митрофанова отново говори за биологичните лаборатории в Украйна, свързани със САЩ. Те били 30, а имало и документи за това. Според нея денацификацията на Украйна е най-важната част от тази операция, преповтаря отново думите на Путин.


Още по темата: общо новини по темата: 895
14.08.2023 »
08.08.2023 »
10.07.2023 »
08.07.2023 »
10.06.2023 »
20.02.2023 »
предишна страница [ 1/150 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Злобната баба настрана, правете сметка руснаците как живеят, след като всяка година им казват къде могат и къде не могат да почиват. Да са доволни, докато Путя още им дава да почиват.Това е някаква форма на модерно крепостничество с няколко плюса, като почивка. През останалото време трябва да захранват бюджета за военната машина и да са винаги готови да отидат за пушечно месо, което е основната руска бойна тактика от стотици години насам. Мечти и надежди за добър живот не се позволяват. Позволено е да се слуша пропаганда и да си мислят, че са велики.
+2
 
 
То пък щото идват от 7-8 години! Баш след КРИМ почнаха да падат стремглаво, щото отъняхаааа....щото санкциите нали не работели! ТУК основно идваха корумпирани държавни служители от средния и ниския ешелон да купуват имоти и да живеят нормално в европейска страна. Ама оня шевчето им като изперка тотално и лека по лека всичко изпродадоха. Има си и официална статискика колко са руслямските туристи и те са под 5%!!!
0
 
 
На никого не му трябват пияните блядове- вече 2 години си оправяме без тях - всичко ще е препълнено с българи и румънци. Разбира се ще има и много хора от Полша, Чехия, Словакия, Германия , Англия! Кому са нужни невъзпитаните, нагли руски тълпи?
0
 
 
МАРШ РУСКА ЗЛОБАРКО МИТРОФАНОВА ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ БЛИЖЕШ ГЪЗА НА ТВОЯ ДИКТАТОР ПУТИН.НИЕ НЕ ВИ ИСКАМЕ ВИЕ СТЕ ЗЛО РУСКИ ШПИОНИ.
0
 
 
ДЪРТА ЗЛОБНА БАБИЧКА МИТРОФАНОВА ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ РУСКИ ШПИОНИ ВИЕ СТЕ ЗЛО С БОЛНИЯ МОЗЪК ПУТИН ЛАВРОВ.
0
 
 
Свикнахме на прости пияни и тъпи руснаци и руски блядки и курвентини да им викаме -туристи? Такива ако сте ги видели на Олинклузив какви помияри са- със сигурност не ни трябват такива долнопробни навлеци! Това ,че тая паплач та ягодина няма да дойде на нашето море ще е горям плюс за нас -българите,защото няма да се срещаме с тъпанари!
+6
 
 
преди години рускините идваха да ги плющим,сега идват да се правят на велики-айде няма нужда- да ходят на Северно море на почивка
0
 
 
Какво толкова ви каза Митрофанова.Няма да има руски туристи и това ще го преживеем.Лошото е ако спре газта,нефта и Аец.Тогава ще има духане на свещи .За туристи лесно в Англия пиангури колкото искаш.
+5
 
 
Изгонете морално пропадналия руски боклук от България! Вижда се, че тази изкуфяла дъртофелница е подела антибългарска кампания! До кога ще бъде търпяна? Вън от България тъпа чугунена кратуно!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Sofia24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Международни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Проблем с недостига и износа на лекарства
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Бюджет на София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията